5 november 2011

Sport Event

Nu är det äntligen helg och min kropp kan nog fan inte göra mer ont!

I torsdags så vart det nationaldag i Japan, men istället för att vara lediga från skolan så hade vi ett slags Sport Event istället. Marcus och jag gick upp så att vi kunde ta bussen som gick 08:42 till skolan, så vi var framme vid skolan vid 09:15. Man fick välja om man skulle åka till skolan 09:30 eller om man skulle åka direkt till parken vi skulle vara vid 10:30, men eftersom att vi inte visste vart det var så stack vi till skolan.

När vi stack från skolan så måste nog alla japaner blivit livrädda, för vi var kanske 40-50st utlänningar som gick på gatorna för att komma till tunnelbanorna. Nere i tunnelbanorna så var vi tvungna att köpa våra biljetter snabbt och sedan skynda oss nedför trapporna där "tågen" går, för om alla hade stannat där uppe så hade man inte fått plats. Vi åkte typ nästan genom hela Kyoto kändes det som, vi åkte i alla fall längre upp än vad Marcus och jag varit; och när vi kom upp från stationen så var vi redan omringade av träd och buskar, så den här stationen låg fan under en park, haha.







Vi började alla att röra oss mot en liten sjö som det var 1.5km runt. När vi kom fram till ett litet rastställe med två små butiker och bänkar som man kunde sitta på så berättade de var man kunde göra för grejer idag. Efter "maratonloppet" som 5 personer från varje klass skulle springa så skulle vi får köra lite fotboll, baseball, dodgeball, tennis, frisbee och hoppa lite hopprep, haha.
Från min klass så sprang Christian, Jennie, Gusta,, Mirian och sist Fredrik. Det var en klass som var helt sjuk och sprang som värsta tokarna, så de kom ju självklart 1a, men vår klass som hade normala människor kom i alla fall 2a. (Jag tror det var pga av Fredrik's ninja skor som han hade på sig).








Efter det så fick vi sitta och äta lite, jag som bara hade med mig dricka och två melonbröd åt det, men jag sprang runt till alla människor och bjöd dem på godis som jag hade köpt dagen innan. Skulle inte förvåna mig om alla personer kommer kalla mig får Candyman nu, haha ;D




När alla ätit klart så begav vi oss tillbaka en bit för att sedan svänga av till en stor park där det fanns japaner redan som höll på med olika sporter. Men där var vi i flera timmar och körde en massa olika sporter, jag var med på allt förutom fotbollen.
(Jag fick slå två gånger på baseballen och båda två var homeruns, moahaha)
När klockan var 16.00 så stack jag, Marcus och Fredrik hem, vi stannade till vid McDonalds som ligger vid oss för att äta lite och sedan så gick vi hem till oss och kollade lite på ps3t osv.




Nu idag (Lördag) så har jag en helt underbar träningsvärk, kan inte göra något alls, gör ont bara jag tittar åt vänster typ, haha.
Men jag får väl skylla mig själv, sitter ju bara vid datorn i vanliga fall, haha :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar